Άρθρο 39α

Αγορές με χρήση της υπηρεσίας του Άρθρου 39α

Σύμφωνα με την υπηρεσία 39α ( παρ.5 του Κώδικα ΦΠΑ) για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες που υπάγονται σε κανονικό καθεστώς Φ.Π.Α και επιθυμούν να αγοράσουν κινητά τηλέφωνα, smartphones, tablets, laptops και κονσόλες παιχνιδιών, εκδίδεται τιμολόγιο χωρίς την καταβολή Φ.Π.Α.

Για τη χρήση της υπηρεσίας άρθρου 39α, παρ.5 (ΠΟΛ 1150/29.9.2017) θα πρέπει πρώτα:

Να μας στείλετε στο hello@tech36.gr την συνοπτική ή αναλυτική έκδοση των στοιχείων μητρώου επιχείρησης όπως αυτά εμφανίζονται στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ, myAADE. 

Ή αν κάνετε χρήση της εφαρμογής: 

  • Να δημιουργήσετε ένα ζεύγος ειδικών κωδικών πρόσβασης μέσω της εφαρμογής «Διαχείριση Ειδικών Κωδικών» στο Taxis
  • Να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα της ΑΑΔΕ
  • Να εγγραφείτε στην υπηρεσία με τους παραπάνω ειδικούς κωδικούς
  • Να ορίσετε έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο (υποχρεωτικό ακόμη και για αυτοαπασχολούμενους)
  • Να δημιουργήσετε κωδικούς μιας χρήσης για τον εκπρόσωπο που έχει οριστεί

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε είτε στον “Συνοπτικό Οδηγό για Αγοραστές”, είτε στο “Εγχειρίδιο χρηστών” της ΑΑΔΕ.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, επιλέξτε “Ναι” στο πεδίο “Επιθυμώ την έκδοση τιμολογίου” και αφού συμπληρώσετε το ΑΦΜ σας και ελέγξατε οτι τα στοιχεία της επιχείρησής σας είναι σωστά στο πεδίο “Σημειώσεις παραγγελίας” προσθέστε τα στοιχεία του εκπροσώπου και τον κωδικό μίας χρήσης.

Βεβαιωθείτε μέσα από τη σύστημα της ΑΑΔΕ, στην ενότητα “Εκπρόσωποι αγοραστών”, ότι ο εκπρόσωπος και ο κωδικός μιας χρήσης είναι ενεργοί κατά τη διάρκεια της αγοράς και δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους.

Με την τήρηση όλων των σημείων, θα προχωρήσουμε στην επεξεργασία και την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Το tech36.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εφόσον δεν πληρούνται, εν μέρει ή και συνολικά, τα παραπάνω. Κανενός άλλου είδους συναλλαγή ή παραλαβή δεν καθίσταται αποδεκτή.

Πισω στην κορυφη
Close
Close
Close

Καλάθι

Shopping cart is empty!

Συνέχεια αγορών